Møbel- & Tæpperens for private og erhverv

Hos Nordisk Rengøringscenter tilbyder vi møbelrens på din privat adresse. Alt du behøver er at kontakte os, og så kommer vi hjem til dig og renser dine møbler i dit eget hjem. 

Vi tilbyder rens af møbler både for private og for erhvervskunder. Vi bestræber os altid på at være kundernes førstevalg når møblerne trænger til en dybdegående rens.

Vi elsker at rense møbler, og især at se vores kunders glæde over at deres møbler igen står kniv skarpt, og at vi sammen forlænger møblernes levetid. Godt for både din pengepung og for miljøet.

Vi renser årligt møbler og tæpper hos mere end 1500 kunder, og vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde til aftalt tid.

Skal vi også rense dine møbler? Udfyld nemt vores kontaktformular så kontakter vi dig for en aftale inden for 24 timer på hverdage.
 
Følg os på Facebook @Norece hvor vi løbende ligger før og efter billeder op af vores arbejde, så du med dine egne øjne kan se de flotte resultater vi skaber.
 
Mange hilsner
Norece – Nordisk Rengøringscenter

Thomas Worm Hansen

Thomas Worm Hansen

Indehaver

Spar tid

Vi sparer dig for en masse bøvl, hvor mange af vores konkurrenter vil have møblet transporteret til deres lokation. Vi kommer nemlig ud til dig på din adresse og renser dine møbler hjemme hos dig selv.

Tilfredse kunder

Vi yder altid den bedste service og gør alt hvad vi kan for at opretholde vores høje standard til rengøring af møbler. Hos Nordisk Rengøringscenter lytter vi til vores kunders behov.

Sikkerhed

Vi benytter de bedste midler og maskiner til at sikre dine møbler renses uden at tage skade. Lad en professionel som os klare arbejdet og du sikrer dig dine møbler får mange år at leve i.