Om Norece

Møbel- & Tæpperens for private og erhverv

Hos Norece tilbyder jeg møbelrens på din privat adresse. Alt du behøver er at kontakte mig, og så kommer jeg hjem til dig og renser dine møbler i dit eget hjem. 

Jeg tilbyder rens af møbler både for private og for erhvervskunder. Jeg bestræber mig altid på at være kundernes førstevalg når møblerne trænger til en dybdegående rens.

Jeg elsker at rense møbler, og især at se mine kunders glæde over at deres møbler igen står kniv skarpt, og at vi sammen forlænger møblernes levetid. Godt for både din pengepung og for miljøet.

Jeg renser årligt møbler og tæpper hos mere end 1500 kunder, og jeg sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde til aftalt tid.

Skal jeg også rense dine møbler? Udfyld nemt kontaktformularen så kontakter jeg dig for en aftale inden for 24 timer på hverdage.
 
Følg mig på Facebook @Norece hvor jeg løbende ligger før og efter billeder op af mit arbejde, så du med dine egne øjne kan se de flotte resultater jeg skaber.
 
Mange hilsner
Norece

Thomas Worm Hansen

Thomas Worm Hansen

Freelance Møbelrenser

Spar tid

Jeg sparer dig for en masse bøvl, hvor mange af mine konkurrenter vil have møblet transporteret til deres lokation. Jeg kommer nemlig ud til dig på din adresse og renser dine møbler hjemme hos dig selv.

Tilfredse kunder

Jeg yder altid den bedste service og gør alt hvad jeg kan for at opretholde vores høje standard til rengøring af møbler. Hos Norece lytter jeg til mine kunders behov.

Sikkerhed

Jeg benytter de bedste midler og maskiner til at sikre dine møbler renses uden at tage skade. Lad en professionel som jeg klare arbejdet og du sikrer dig dine møbler får mange år at leve i.